Yoga

Yoga geeft een directe, diepe ontspanning. Op langere termijn merk je wellicht dat je makkelijker kiest voor dat wat wérkelijk bij je past. En dat geeft blijvende rust. ; )

Ontspanning

Via yoga ben je in contact met jezelf. Simpelweg door je lichaam te voelen. Zijn je schouders of kaken aangespannen? Heb je de spanning door, dan kun je ‘m verzachten, loslaten.

Dat geldt ook voor je gedachten. Herken je het gekakel in je hersenpan? Voel je lichaam, dan stopt het geklets vanzelf. Want je kunt niet voelen en denken tegelijk.
Zo worden je lichaam en geest zachter, opener en rustiger.

Inzicht in jezelf

Door vol aandacht bij jezelf te zijn, wordt je bewuster van hoe je met jezelf omgaat. Je herkent steeds makkelijker je neigingen en overtuigingen. Moet het zo goed mogelijk? Ben je aan het volhouden?

Bewust kiezen

Zie je je overtuiging, dan is er ruimte om te kiezen: ga je zo door of probeer je wat anders? Wat past wérkelijk bij je? Zo  leer je zelf richting te geven aan je bewegingen. Op de yogamat, maar ook thuis of op je werk.

Want zoals je met jezelf omgaat tijdens de yoga, zo gaat dat ook in je dagelijks leven. Word bewust van je opties. En kies in verbinding met jezelf wat voor jou écht belangrijk is.
Zo kun je bewuster, vrijer en krachtiger leven. In overeenstemming met wie je werkelijk bent. Dat geeft rust, vertrouwen en heling.